Arxius: Services

Pla de videomàrqueting
Estudi i definició de l'estratègia de videomàrqueting més adequada per al teu negoci. El full de ruta de la teva inversió en vídeo.
Read More
Impuls Youtube
Optimització de canals de Youtube per augmentar els subscriptors i les visualitzacions.
Read More
Consultoria per hores
Vols optimitzar la producció de vídeo de la teva companyia i no saps com? El servei de consultoria et pot ajudar a marcar el bon camí.
Read More
Storytelling
Tot té una història que pot ser explicada. T'ajudo a trobar la millor manera d'atraure l'atenció amb una història captivadora que transmeti el teu missatge.
Read More
Producció audiovisual
Producció de continguts i instal·lacions audiovisuals de qualsevol tipus. Tot el necessari per crear qualsevol contingut reunint talent per dur-ho a terme.
Read More
Laboratori d’idees
La meva creativitat al teu servei. Continguts originals, noms de productes, idees per esdeveniments, qualsevol cosa que hagi de sintetizar un missatge.
Read More
Hosting de vídeo professional
Allotja els teus vídeos en una plataforma que et permetrà adaptar el reproductor a la teva marca i millorar la integració a la teva web.
Read More
Formació corporativa
Programa de formació continuada perquè el teu equip de màrqueting o RRHH obtingui millors resultats gràcies a les tècniques de videomàrqueting.
Read More
Taller de vídeo
Taller pràctic per aprendre el bàsic perquè tu o el teu equip pugui crear vídeos senzills amb una mínima qualitat.
Read More
Seminari intensiu
Un programa de cap de setmana dedicat a entendre els conceptes importants del videomàrqueting i la producció de vídeo.
Read More