Serveis

Això és el que faig

El vídeo online i el màrqueting amb vídeo és tot un món. Els serveis que ofereixo cobreixen un ampli ventall de les necessitats que pot tenir una empresa per aconseguir l’èxit en aquest camp. Els serveis s’engloben en diverses àrees: consultoria, formació, producció, creativitat… Aquí tens tots els serveis que et puc oferir, gràcies a l’àmplia xarxa de col·laboradors amb qui treballo segons cada projecte.

Pla de videomàrqueting
Estudi i definició de l'estratègia de videomàrqueting més adequada per al teu negoci. El full de ruta de la teva inversió en vídeo.
Impuls Youtube
Optimització de canals de Youtube per augmentar els subscriptors i les visualitzacions.
Consultoria per hores
Vols optimitzar la producció de vídeo de la teva companyia i no saps com? El servei de consultoria et pot ajudar a marcar el bon camí.
Storytelling
Tot té una història que pot ser explicada. T'ajudo a trobar la millor manera d'atraure l'atenció amb una història captivadora que transmeti el teu missatge.
Producció audiovisual
Producció de continguts i instal·lacions audiovisuals de qualsevol tipus. Tot el necessari per crear qualsevol contingut reunint talent per dur-ho a terme.
Laboratori d’idees
La meva creativitat al teu servei. Continguts originals, noms de productes, idees per esdeveniments, qualsevol cosa que hagi de sintetizar un missatge.
Hosting de vídeo professional
Allotja els teus vídeos en una plataforma que et permetrà adaptar el reproductor a la teva marca i millorar la integració a la teva web.
Taller de vídeo
Taller pràctic per aprendre el bàsic perquè tu o el teu equip pugui crear vídeos senzills amb una mínima qualitat.
Formació corporativa
Programa de formació continuada perquè el teu equip de màrqueting o RRHH obtingui millors resultats gràcies a les tècniques de videomàrqueting.

No saps ben bé què necessites?

Deixa’m que t’ajudi a aclarir-te les idees