Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Identitat: Alex Ferre Giménez – CIF: 53124892K

Dir. Postal: c / Esteve Barangé, 32, 3r3a

Correu elect: info@alexferre.com

Delegat de Protecció de Dades: Alex Ferre Giménez

Contacte DPD .: info@alexferre.com

 

Amb quina finalitat tracto les teves dades personals?

Tracto la informació que em facilites per tal de respondre les teves consultes o enviar-te informació sobre els meus serveis, així com el meu newsletter. També per mantenir contacte directe per correu electrònic o trucada telefònica, i per a l’execució de contractes de serveis que ofereixo, quan es donin aquests casos.

Per tal de poder oferir productes i serveis d’acord amb els teus interessos, crearé un “perfil comercial”, d’acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

 

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil o no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat durant un termini de 25 anys a partir de l’última confirmació d’interès.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal per al tractament de les teves dades és l’execució del contracte dels serveis oferts, segons els termes i condicions que consten a la pàgina de contractació de la teva comanda.

L’enviament de la newsletter o de productes i serveis oferts estan basats en el consentiment que et sol·licito, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció i / o els serveis de consultoria.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, https://www.alexferre.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

 

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a www.alexferre.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.alexferre.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

 

Hosting: Ngloba Devices SL, amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.ngloba.com. Ngloba, S.L. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Alex Ferre Giménez.

 

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en www.alexferre.com estem tractant dades personals que els concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. www.alexferre.com deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

Les persones interessades tenen dret a la portabilitat de les seves dades personals. www.alexferre.com facilita aquest dret a l’interessat que desitgi exercir-lo.

 

L’interessat pot exercir materialment aquests drets mitjançant els enllaços d’accés que estan disponibles en els correus electrònics rebuts per part de www.alexferre.com o sol·licitant l’execució de qualsevol dels drets esmentats dirigint-se per correu electrònic a info@alexferre.com. Opcionalment, pot redirigir l’interessat a l’Autoritat de Control competent per obtenir informació addicional sobre els seus drets.

 

L’interessat té dret a retirar el consentiment concedit per rebre informació de màrqueting i / o newsletter en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

L’interessat pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets per part de www.alexferre.com.