El meu objectiu és que obtinguis el màxim rendiment de la teva estratègia de comunicació amb vídeo. Per això m’envolto dels millors professionals, per garantir que cada part del procés sigui un èxit.

Cada projecte és diferent, per això necessita un equip diferent. Aquesta flexibilitat és bàsica en el project management del segle XXI, on les necessitats poden canviar a cada moment. La bossa de col·laboradors amb la que compto s’adapta a les teves necessitats. A continuació pots veure els professionals amb els que muntem cada projecte i cada equip.

Alex Ferre / CEO – Expert en videomàrqueting

Solvència integral

L’experiència del Lluís amb tot l’equip d’AVVídeo el fan el company perfecte per resoldre qualsevol necessitat, des de la generació de continguts a grans instal·lacions audiovisuals.

LLUÍS ESCARMÍS

Productor

www.avvideo.net

Un crac de la imatge

L’ull del Marc és únic. La sensibilitat que té per trobar la millor imatge només és comparable a la facilitat i rapidesa amb què aconsegueix crear contingut amb la càmera. Qualitat i eficàcia.

MARC BARCELÓ

Càmera i realitzador

www.marcbarcelo.com

Energia creativa

La Raquel és una d’aquelles bombes creatives. Tant és capaç de sintetitzar en un logotip tot el missatge d’una empresa com de crear tota una estratègia d’accions en qüestió de minuts.

RAQUEL CÀNOVAS

Creativa i dissenyadora

www.comunicaciocreativa.com

Vols col·laborar amb mi?

Escriu-me i fes-me una proposta que no pugui rebutjar. La unió fa la força.