La meva festa sorpresa

El dia 16 toca festa
Véns. Oi?

Sí, ja sé que sembla que no faci 40 anys. Però els faig. Així que serà qüestió de celebrar-ho, no? Que aquests han sigut els 40 principals! Han d’acabar “en el número 1 de nuestra lista”!

Doncs au, dissabte 16 de setembre vine a la festa a celebrar-ho amb mi!

QUAN? Dissabte 16 de setembre a partir de les 20h
ON? Can Calau, Cardedeu
PER QUÈ? Porque yo lo valgo

EL LLOC

Can Calau, a Cardedeu

Casa situada a plena natura, a tocar de Cardedeu, amb amplis espais exteriors i vistes al Montseny. Si vaig celebrar-hi els 30, no veig per què no puc celebrar-hi els 40.

Com arribar-hi

En aquest enllaç trobareu les indicacions per arribar a la casa. Indicacions com les d’antes, pels nostàlgics del “tot recte, torça cap a la dreta i veuràs un sot i un pal de la llum que està corcat de baix”. Que això no t’ho sabrà dir mai un GPS!

Però vaja, que per als amants de la tecnologia també posarem un Google Maps. D’aquells que saps segur que et porta a puestu, encara que sigui passant pel Nepal.

Can_Calau_03
Can_Calau
Can_Calau_02

EL MENJAR

Sopar "de traje"

Ja sabeu. “Yo traje esto, yo traje lo otro”. Doneu ales al Master Chef que malda per sortir per les costures del vostre davantal i porteu alguna cosa per menjar que marqui la diferència. O que simplement ens ompli la panxa. No us emocioneu amb les quantitats: si tothom porta per 5 i som 50 tindrem 250 racions de menjar. Seguiu la lògica, oi?

Si no us visita la inspiració, podeu pensar en els clàssics:

Amanides

Truita de patates

Canapès

Croquetes d’aquelles de la iaia

Síndria talladeta (barato i triomfal)

Macedònia (no superareu la de la tieta Montse però la intenció és el que compta)

Al formulari d’inscripció us demanaré que anoteu el que penseu portar. Així poc a poc podrem anar configurant el menú i fent ajustos. I no us talleu a portar algun tupper, que sempre sobra alguna cosa.

LA BEGUDA

Mullem-ho bé

No només de menjar viu l’home (ni la dona), així que si no sou Master Chefs però feu uns cocktails boníssims i sou hàbils fent-los a l’engròs, aquest és el vostre moment. Olles de mojito, ponxos d’aquells dolços que els carrega el diable, etc. I si sou dels que van a última hora i porten una ampolla, també va bé. L’interessant és que ho anoteu al formulari d’inscripció perquè jo posaré la beguda que falti.

I aquí ja no us dic que porteu tuppers

ELS REGALS

Política de regals

L’habitual. O sigui:

  • “No necessito res”
  • “La vostra presència és el millor regal”
  • “De veritat, no calia, per què ho heu fet?”
  • “Per què us heu gastat tants diners?”
  • “Us heu passat amb lo del viatge…”

Que fotreu el que voldreu i estarà bé, vaja.

LES SORPRESES

Ohhh! No m'ho esperava!

Mentida. Sempre t’esperes que et facin un vídeo de merda o algo. Però no us estresseu, que queden pocs dies i no hi ha temps de fer res. Ja la preparo jo, la sorpresa. 

Ara bé, si algú no se’n pot estar, sapigueu que hi haurà pantalla, projector (gràcies Cata i Rai), DJ i equip de so amb micròfon i PC (gràcies Puigdo-Mas). És una festa o no és una festa?

LA INSCRIPCIÓ

Atenció! Últimes places!

No és cert, és clar. Però sempre crida l’atenció i genera una mica de paranoia.

És important que ompliu el següent formulari. Necessito saber quants serem per pagar la casa i què portarà cadascú, així que no us pengeu i apunteu-vos ja! Ah, i si no podeu venir ompliu el formulari dient que no i així també sé qui falta per respirar.

Vale, pues molt bé, pues m'apunto

O no